Menu

Menu

Korona kevät 2021 Rajoitettu Menu

(Rajoitetun aukioloajan ajan 19.4 alkaen)

Alkuruoka:

GRATINOITU VALKOSIPULILEIPÄ (L)                                                           3,90 €

Valkosipuli-persiljavoilla sekä manchego-juustolla gratinoitua talon leipää.

GALLEN ETANAT (L, G)                                                                                     6 kpl 10,90 €

Klassikkoetanat tarjoillaan talon leivän kera.                                                12 kpl 19,80 €

– Aurajuusto-valkosipulikuorrutuksella

– Valkosipuli-sitruunavoilla

JÄTTIRAVUT (L, G)                                                                                              10,90 €

Öljyssä tiristettyjä jättikatkaravunpyrstöjä ja talon leipää.

– Espanjalaisittain (sisältää valkosipulia ja jalapenoja)

– Sisilialaisittain (sisältää valkosipulia ja sitruunaa)

Pääruoka:

AURAJUUSTOHÄRKÄÄ (L, G)                                                                          33,50 €

Aurajuusto-yrtti-sipuli-massalla kuorrutettua Härän sisäfilepihviä (170 g), punaviinikastiketta kauden kasviksia ja paahtoperunaa.

VISKI-PIPPURIPIHVI (L, G)                                                           33,50 € / 44,00 € / 60,00 €

Härän sisäfilepihvi (170g/300g/500g), kermaista viski-pippurikastiketta,

grillitomaatti, papu-pekonipaistosta ja jättilohkoperunat.

HÄRKÄÄ JA LOHTA (L, G)                                                                                33,50 €

Härän sisäfilepihvi (120g) ja merilohta (100g), hollandaise- ja punaviinikastiketta,

röstiperunoita sekä kauden kasviksia.

LOHTA JA JÄTTIRAPUJA (L, G)                                                                      28,50 €

Pariloitua lohta, jättikatkaravunpyrstöjä, hollandaiskastiketta, röstiperunaa, kauden kasviksia ja kaprista.

 

VUOHENJUUSTO KANAA ALA GALLE (L, G)                                              27,50€

Pariloitua kanafilettä, punaviinikastiketta, vuohenjuustoa ja paholaisenhilloa. Tarjoillaan röstiperunan ja papupekonipaistoksen kanssa

 

KEITTIÖMESTARIN TEMPE (VE, L, G)                                                            23,50 €

Soijapapu tempeä, raikasta tuoresalaattia, ranskalaisia perunoita ja Gallen majoneesia.

 

LANKKUHÄRKÄÄ KAHDELLE (L, G)                                                              68,00 €

Härän sisäfile-noisetteja(400g), paahdettuja kauden kasviksia, kermaista viski-pippurikastiketta sekä jättilohkoperunat.

Lapsille:

PAISTETTUA LOHTA (L, G)                                                                             9,50 €

Tarjoillaan pikkuperunoiden ja salaatin kera.

LEHTIPIHVI & RANSKALAISET PERUNAT (L, G)                                     10,50 €

Tarjoillaan salaatin, maustevoin sekä ketsupin kera.
Jälkiruoka:

SUKLAAKAKKUA GALLELAISITTAIN (L, G)                                                10,50 €

Täyteläisen tahmeaa ja makeaa suklaakakkua sekä Karhulinnan Artesaani Vaniljajäätelöä.

JÄÄTELÖTRIPLA (L, G)                                                                                      10,50 €

Karhulinnan Artesaani mango-, vadelma- ja vaniljajäätelöä, kermavaahtoa, ja koristeena kirsikka.