Menu

Menu

Alkuruoat

GRATINOITU VALKOSIPULILEIPÄL

3,90

Valkosipuli-persiljavoilla sekä parmesanilla gratinoitua talon leipää.

GALLEN ETANATL, G

6 kpl 11,90 / 12 kpl 22,00

Klassikkoetanat tarjoillaan talon leivän kera. Valittavana aurajuusto-valkosipulikuorrutuksella tai valkosipuli-persiljavoilla sekä parmesanilla.

JÄTTIRAVUTL, G

11,90

Öljyssä tiristettyjä jättikatkaravun pyrstöjä ja talon leipää. Valittavana Espanjalaisittain (sis. valkosipulia ja jalapenoja) tai Italialaisittain (sis. valkosipulia, parmesania ja persiljaa).

KERMAINEN KYLMÄSAVULOHIKEITTOL, G

11,90 / 16,00

Perinteikäs kermainen kylmäsavulohikeitto ja talon leipää.

KERMAINEN SUPPILOVAHVEROKEITTOL, G, VE

10,90 / 16,00

Gallen klassikkoreseptillä keitettyä kermaista suppilovahverokeittoa ja talon leipää.

HÄRÄNLIHATARTARL, G

11,90 / 19,90

Häränlihaa, kananmunan keltuaista, kapriksia, sormisuolaa ja mustapippuria. (annos tarjoillaan kylmänä)

SAVULOHITÄYTTEINEN UUNIPERUNAL, G

16,50

Savulohimoussella täytetty uuniperuna kylmäsavulohen ja salaatin kera.

NIZZAN SALAATTIL, G

10,50 / 16,50

Vihersalaattia, kirsikkatomaatteja, perunaa, kapriksia, savulohta, kananmuna, Gallen majoneesia ja talon leipää.


Pääruoat

HÄRKÄÄ JA LOHTAL, G

32,50

Härän sisäfilepihvi (120g) ja merilohta (100g), bearnaise- ja viskikastiketta, röstiperunoita sekä kauden kasviksia.

KOLMEN SIPULIN PIHVIL, G

31,50

Härän sisäfilepihvi (170 g) paistetun ja paahdetun sipulin kera sekä paahdettua valkosipulia ja kermaista Skånen perunaa.

Viski-pippuripihviL, G

31,50/43,00/59,00

Härän sisäfilepihvi (170g/300g/500g), kermaista viski-pippurikastiketta, grillitomaatti, papu-pekonipaistosta ja jättilohkoperunat.

SIENESTÄJÄN HÄRKÄÄL, G

31,50

Härän sisäfilepihvi (170g), kermaista suppilovahverokastiketta, Hasselbackan perunaa ja juuressipsejä.

BRIE HÄRKÄÄL, G

31,50

Brie-juustolla kuorrutettu härän sisäfilepihvi (170g), papu-pekonipaistosta, madeirakastiketta ja paahtoperunaa.

LANKKUHÄRKÄÄ KAHDELLEL, G

66,00

Härän sisäfile-noisetteja (400g), paahdettuja kauden kasviksia, kermaista viski-pippurikastiketta sekä jättilohkoperunat.

PORSAAN RIBSIT VISKITALON TAPAANL, G

24,50

Porsaan ribsejä (n.250g), Viskitalon bourbon bbq-kastiketta, coleslaw’ta, paahdettu valkosipuli, ranskalaisia ja Gallen majoneesia.

VÄLIMEREN KANAAL G

26,50

Paahdettua kanafilettä, aurinkokuivattua tomaattia, Manchego-juustoa, parmankinkkua ja madeirakastiketta. Lisukkeena paholaisenrisottoa.

KANAA ALA GALLEL, G

26,50

Rakuunalla maustettua kanaa, bearnaise -kastiketta, omenachutneyta ja paahtoperunaa.

PAISTETTUA SIIKAAL, G

28,50

Paistettua siikaa, sienirisottoa, beurre blanc -kastiketta ja kauden kasviksia.

KEITTIÖMESTARIN LOHIL, G

28,50

Pariloitua lohta, Gallen jogurtti -kastike, kauden kasviksia sekä uuniperuna.

JAKKIHEDELMÄPIHVIVE, L, G

22,50

Jakkihedelmäpihvi, coleslaw’ta, röstiperunaa ja Gallen majoneesia.

HÄRKÄPAPUPIHVIVE, L, G

22,50

Härkäpapupihvi, sienikastiketta, kauden kasviksia ja murskattua persiljaperunaa.

BBQ-PLATE KAHDELLE

75,00

Porsaan ribsejä (500g) ja härän sisäfilepihvejä (200g). Tarjoillaan ristikkoperunoiden, coleslaw’n, paahdetun valkosipulin sekä viski-bbq- ja viskikastikkeen kera.

POROA Ala NAPUE (GIN)L, G

38,50

Poron filettä (170g), Napue Gin -kastiketta, katajanmarjoja, Hasselbackan perunaa ja juuressipsejä, rosmariinia sekä karpalosurvosta.

ANKKAA JA SIENIRISOTTOAL, G

31,50

Rosmariinilla maustettua ankanrintaa (n.300g), sienirisottoa, madeirakastiketta ja kauden kasviksia.

GALLEN MAKSAAL, G

24,50

Naudan maksaa (n.200g), viskikastiketta, perunamuusia, karpalosurvosta ja paistettua sipulia.

( L, G, VE )-merkityt annokset voimme tarvittaessa pienin muutoksin valmistaa laktoosittomana, gluteenittomana tai vegaanisena.

Olethan ystävällinen ja kerrot toiveistasi tarjoilijalle.

 

Lisukevaihtoehdot:

bataattiranskalaiset, ristikkoperunat, ranskalaiset, röstiperunat, murskattua persiljaperunaa, paahtoperunaa, Skånen perunaa, valkosipuli Skånen perunaa, Hasselbackan perunaa, keitettyjä perunoita, perunamuusia, uuniperuna, jättilohkoperunat, kauden kasvikset, salaatti

Kastikkeet:

madeira, suppilovahvero, viskipippuri, viskikastike, beurre blanc, bearnaise, napue, viski-bbq, punaviini, Gallen jogurtti -kastike

Lisukevaihto 1,50 € / Lisälisuke 3€


Lapsille

Paistettua lohtaL, G

9,50

Tarjoillaan muusin ja salaatin kera.

Lehtipihvi & ranskalaiset perunatL, G

11,50

Tarjoillaan salaatin, maustevoin sekä ketsupin kera.

KanakoriL, G

11,50

Paneroituja kanatikkuja, ranskalaisia, kasviksia, Gallen majoneesia ja ketsuppia.

Nakit & ristikkoperunatL, G

8,50

Tarjoillaan salaatin ja ketsupin kera.

Härän minipihviL, G

11,50

Härän sisäfilepihvi (n.80g), kasviksia, ristikkoperunoita ja bearnaise -kastiketta.


Jälkiruoat

PUOLUKKA BANOFFEEG

10,50

Suussa sulavaa toffeeta, puolukoita ja kermavaahtoa keksipohjan päällä.

PUMPULIKAKKUAL, G

10,50

Karhulinnan Artesaani vaniljajäätelöä, keittiömestarin kuningatarhilloa ja kinuskikastiketta.

SUKLAAKAKKUA JA MANSIKKASORBETTIAVE, L, G

10,50

Vegaanisesti valmistettua suussa sulavaa suklaakakkua, Karhulinnan Artesaani mansikkasorbettia ja keittiömestarin kuningatarhilloa.

GALLEN DAIMTUOREJUUSTOKAKKUA JA TYRNIÄL, G

10,50

Keittiömestarin daimtuorejuustokakkua raikkaalla tyrnillä maustettuna.

JUUSTOLAUTANENL, G

12,50

Manchego-, Aura- ja Briejuustoa sekä emännän kirsikkahilloa itse kasvatetuista kirsikoista, omenachutneyta ja keksiä.

Tokaj Late Harvest Classic Cuvee 2008, 8,00/8cl

PETIT BITES ALA GALLEL, G

8,50

3 Pientä makeaa suupalaa sekä kahvi tai tee.


Kausi menu (Menu 1) 

KERMAINEN KYLMÄSAVULOHIKEITTO  (L, G)
Perinteikäs kermainen kylmäsavulohikeitto ja talon leipää.

POROA A’LA NAPUE (gin) (L, G)
Poron filettä (170g), Napue Gin -kastiketta, katajanmarjoja, Hasselbackan perunaa ja juuressipsejä, rosmariinia sekä karpalosurvosta.

PUOLUKKA BANOFFEE (G)
Suussa sulavaa toffeeta, puolukoita ja kermavaahtoa keksipohjan päällä.

58€

(ei sisällä juomia)

GALLEN Klassikot (Menu 2)

6 KPL GALLEN ETANAT (L, G)
Aurajuusto-valkosipulikuorrutuksella kera talon leivän.

VISKI-PIPPURIPIHVI (L, G)
Härän sisäfilepihvi (170 g), kermaista viski-pippurikastiketta, grillitomaatti, papu-pekonipaistosta ja jättilohkoperunat.

GALLEN DAIMTUOREJUUSTOKAKKUA JA TYRNIÄ (L, G)
Keittiömestarin daimtuorejuustokakkua raikkaalla tyrnillä maustettuna.

50€

(ei sisällä juomia)

VEGE (Menu 3)

KERMAINEN SUPPILOVAHVEROKEITTO (L, G, VE)
Gallen klassikkoreseptillä keitettyä kermaista suppilovahverokeittoa ja talon leipää.

JAKKIHEDELMÄPIHVI (L, G, VE) 
Jakkihedelmäpihvi, coleslaw’ta, röstiperunaa ja Gallen majoneesia.

SUKLAAKAKKUA JA MANSIKKA SORBETTIA (L, G, VE)
Suussa sulavaa suklaakakkua, Karhulinnan Artesaani mansikkasorbettia ja keittiömestarin kuningatarhilloa.

40€

(ei sisällä juomia)

LIHAMESTARIN MENU (Menu 4)

HÄRÄNLIHATARTAR (L, G)
Häränlihaa, kananmunan keltuaista, kapriksia, sormisuolaa ja mustapippuria. (annos tarjoillaan kylmänä)

KOLMEN SIPULIN PIHVI (L, G)
Härän sisäfilepihvi (170g) paistetun ja paahdetun sipulin kera sekä paahdettua valkosipulia ja kermaista Skånen perunaa.

JUUSTOLAUTANEN (L, G)
Manchego-, Aura- ja Briejuustoa sekä emännän kirsikkahilloa itse kasvatetuista kirsikoista, omenachutneyta ja keksiä.

Maista juustolautasta upean Tokaji-viinin kera.

50€

(ei sisällä juomia)