TERVETULOA
BBQ & SPIRIT
HOUSE GALLEEN

No smoke without fire

Keskellä Poria aivan torin laidalla sijaitsevassa ravintolassamme pääset nauttimaan aidoista savun ja hiilillä grillatun ruoan mauista ja sammuttamaan janon ammattitaidolla valmistetuista ja tarjoiluista virvokkeista.

The best BBQ in town

Bbq & Spirit House Gallessa valmistetaan ruokaa vahvalla ammattitaidolla ja suurella tunteella hyvää ruokaa kohtaan. Keittiömme sydämenä ja keuhkoina toimivat savustimet ja aito puuhiiligrilli. Listaltamme löydät premiumtason burgereita, ribsejä, briskettiä ja pihvejä.

Ravintolamme kellarista löytyy n.30 hlö kabinetti jossa myös kokousmahdollisuus.

Ruokamme saatavilla nyt myös Foodorasta!

Galle Bbq & Spirit @ Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Kasvavan henkilökuntatarpeen vuoksi haemme joukkoomme yhtä kokkia ja yhtä tarjoilijaa! Tiivis perheemme kaipaa porukkaan mukaan tiimihenkisiä ja alasta innostuneita tekijöitä. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla vuosien kokemusta alalta mutta pohjatiedot ja alan tuntemus on ehdoton bonus! Töitä on tarjolla kokoaikaisesti kuukausipalkalla. Kuten alalle on ominaista työ on ilta- ja viikonloppupainotteista. Laita hakemuksesi heti osoitteeseen markus@tastefeeling.fi sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

4 päivää sitten
Kasvavan henkilökuntatarpeen vuoksi haemme joukkoomme yhtä kokkia ja yhtä tarjoilijaa! Tiivis perheemme kaipaa porukkaan mukaan tiimihenkisiä ja alasta innostuneita tekijöitä. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla vuosien kokemusta alalta mutta pohjatiedot ja alan tuntemus on ehdoton bonus! Töitä on tarjolla kokoaikaisesti kuukausipalkalla. Kuten alalle on ominaista työ on ilta- ja viikonloppupainotteista. Laita hakemuksesi heti osoitteeseen markus@tastefeeling.fi sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kommentti Facebookissa

toiv löydptte mahtavaa ripsiä ja pändit disco yöhön ois hyvä ja pikku menu siin sivus pienenpi hinta pienennät annokset ni avot. iso menestys.

Täällä ois huippukokki sinne 1994,,,57v,,asuntoa sieltä ois sit tarve👨‍🍳☃️

Mahtavaa viikonloppua kaikille! Meillä on tulossa kiva ja ruuhkainen viikonloppu. Tilaa on vielä mutta suosittelemme pöytävarauksen tekoa sillä isäinpäivä ja alkanut pikkujoulukausi tuo myös meille nälkäisiä asiakkaita.
#pori
#satakunta
#ravintolagalle
#bbqspirithousegalle
... Näytä lisääNäytä vähemmän

2 viikkoa sitten
Mahtavaa viikonloppua kaikille! Meillä on tulossa kiva ja ruuhkainen viikonloppu. Tilaa on vielä mutta suosittelemme pöytävarauksen tekoa sillä isäinpäivä ja alkanut pikkujoulukausi tuo myös meille nälkäisiä asiakkaita.#pori #satakunta #ravintolagalle #bbqspirithousegalle

Vegaani vai Meatlover? Listaltamme löytyy herkkuja kaikille! Kuvissa näkyy suosittu vegaani burgerimme, joka kätkee sisäänsä mm.herkullisen jakkihedelmäpihvin, sekä toisessa kuvassa lihan ystäville chili brgr, jonka ”sydän” on 100% lähellä tuotettu häränlihapihvi!
Joko ootte näitä testannut?
... Näytä lisääNäytä vähemmän

4 viikkoa sitten
Vegaani vai Meatlover? Listaltamme löytyy herkkuja kaikille! Kuvissa näkyy suosittu vegaani burgerimme, joka kätkee sisäänsä mm.herkullisen jakkihedelmäpihvin, sekä toisessa kuvassa lihan ystäville chili brgr, jonka ”sydän” on 100% lähellä tuotettu häränlihapihvi!Joko ootte näitä testannut?Image attachment