MeistäMenuLounasViinitSijaintiUutisiaOta Yhteyttä
 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

  

 

 

 

 

VALKOVIINIT LASEITTAIN

12 CL / 1 PLO

MOSELLAND ARS VITIS RIESLING

6,50€/ 39,50€

Mosellan eG, Mosel-Saar-Ruwel QbA, SAKSA

Rypäle: Riesling

Puolimakean hedelmäinen, raikas ja pirteä. Tuoksussa sitrusta ja omenaa. Ruokasuositus: Salaatit- ja seurusteluviini


CALLIA ALTA CHARDONNAY-TORRONTES

6,50€/ 39,50€

Rypäleet: Chardonnay 70%, Torrontes 30%

Täyteläisen kullankeltainen,syvä & hieman vihertävä väri. Tuoksu sekä maku, voimakas ja tuoreen raikas. Hedelmäisyyttä, persikkaa, melonia, kiiviä ja ananasta sekä mineraalisuutta. Hyvä hapokkuus ja jälkimaku hyvin riittoisa. Ruokasuositus: Monikäyttöinen ruokaviisi sopii kala- ja äyriäisruuille, salaateille sekä keveille lihoille.


BRANCOTT ESTATE MARLBOROUGH SAUVIGNON BLANC

6,50€/ 39,50€

Montana Wines, Marlborough, UUSI-SEELANTI

Viinin menestys alkoi vuonna 1990, jolloin se voitti Marquis De Goulaine Trophy-palkinnon parhaana Sauvignon Blanc-viininä maailmassa. Sen rypäleet tulevat Marlboroughin parhailta tiloilta. Viinin luonne on haluttu pitää tyypillisenä alueen Sauvignon Blanc-viininä. Viini on parhaimmillaan melko nuorena, mutta on juotavissa 3 vuoden vanhana. Väriltään vaalean oljenkeltainen ja tuoksultaan avoin & herkullisen raikas. Karviaismarjan, paprikan, trooppisten hedelmien ja sitruunaruohon säväyttämä. Maultaan kuiva, intensiivisen hedelmäinen, aromikas ja raikkaan hapokas. Maku myötäilee tuoksun runsaita aromeja.

Ruokasuositus: Hieno makunautinto yhdistettynä äyriäisiin, kuten osterit ja taskuravut. Vaalea kala, salaatit sekä Välimeren feta-oliiviruoat maistuvan tämän kanssa.VALKOVIINIT


JACOB´S CREEK SEMILLON CHARDONNAY 40,00€

Orlsndo Wines, South Eastern, AUSTRALIA

Väriltään hennon oljenkeltainen, vihrein vivahtein. Sitruksen, trooppisten hedelmien ja melonin säväyttämä ja siitä voi erottaa myös pähkinöiden ja kerman aromikkuutta. Kuiva, keskitäyteläinen, aromeiltaan sitrus- ja trooppisten hedelmien säväyttämä. Jälkimaku on puhdasluonteinen, raikas ja lempeän hapokas.

Ruokasuositus: Seurustelujuomana sekä äyriäisruokien, salaattien, vaalealihaisten kalojen ja kanaruokien seuraksi.


WOLFBERGER GEWURZTRAMINER 44,50€

Signature de Wolfberger” Alsace, RANSKA

Rypäle: Gewurztraminer

Puolimakea, luonnollinen, aromaattinen, hedelmäinen. Maultaan täyteläinen ja ihastuttavanelegantti.

Ruokasuositus: Aperitiivi, kala, äyriäiset, vahvat juustot, tortut ja hedelmäiset jälkiruoat


CUVEE DI PINOT VENETO I.G.T. 43,50€

Rypäleet: Pinot Bianco & Pinot Grigio, ITALIA

Viinin lajikkeet on käytetty erikseen 15 vuorokauden ajan matalassa lämpötilassa (18-20C) valikoidun hiivakannan avulla ennen sekoittamista. Kirkas, hennon oljenkeltainen. Tuoksussa kukkaisuutta tuoretta hedelmää, sitrusta, ananasta ja omenaa. Suussa viini on raikas, miellyttävä ja hedelmäinen. Ruokasuositus: alkupalat, vihannesruuat sekä kevyet kalaruuat. Steak & Whisky House Galle * Tel +358 (0)2 6482 170 * Fax +358 (0)2 6482 170 * ravintola@ravintolagalle.fi